LOMA-MARIA /6+2 hlöä

Loma-Maria lomahuoneisto sijaitsee puu/tiiliverhoillussa vuonna 2008 rakennetussa rivitalossa. Huoneistosta on näkymä Jäätiönlahdelle. Huoneiston asuinpinta-ala on noin 73 m².

Alakerrassa on yksi makuuhuone, tupakeittioö, sähkösauna, pesuhuone, jossa WC sekä ulkoterassi. Yläkerran parvella on yksi ovellinen makuuhuone. Muutoin parvi on avonaista tilaa. Huoneisto on kalustettu sisältäen myös tarvittavat ruoanvalmistus- ja ruokailuvälineet sekä kodinkoneet. Varustukseen kuuluu myös patjat, peitot ja tyynyt. Loma-Mariassa on yhteensä 8 vuodepaikkaa, jotka jakaantuvat alakerran yhden makuuhuoneen ja parven kesken seuraavasti: alakerta – parivuode (erilliset sängyt); yläkerta: makuuhuone - parivuode (erilliset sängyt), parvella kaksi erillistä vuodesänkyä ja 120 cm leveä sänky sekä 3-istuttava sohva. Huoneistossa on lasten pinnasänky ja syöttötuoli. Lapsiportit portaiden molemmissa päissä. Langaton/kiinteä Internet –yhteys (ADSL-liittymä).

Liinavaatteet eivät sisälly vuokraan, joten ne on hyvä ottaa mukaan kotoa lähtiessä. Halutessasi voit myös tilata liinavaatteet huollosta. Hinta 15 €/setti. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita. Wc- ja talouspaperi kuuluvat vuokrauksen hintaan.
Keittiö on varustettu perusastiastolla, joka on mitoitettu 8-10 henkilölle. Astiastoon sisältyy mm. lautasten, lasien, kahvikuppien ja aterimien ohella ruuanvalmistuksessa tarvittavia välineitä, kuten kattilat, paistinpannu, uunipata sekä muita tarpeellisia astioita. Keittiökoneiden osalta huoneisto on varsin hyvin varustettu. Keittiöstä löytyy jää- pakastinkaapin ja lieden lisäksi mm. mikroaaltouuni, astianpesukone, leivänpaahdin, vatkain, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Terassilla on kaasugrilli ja terassikalusteet.
 
Loman loputtua asiakas tekee normaalin loppusiivouksen. Jos siivous on jäänyt tekemättä tai huoneisto on jätetty asiattomaan kuntoon, veloitamme asiakkaalta loppusiivouksesta 60 .

Olohuoneessa on antenni-tv ja yläkerrassa toinen tv varustettuna dvd/videoilla, keittiössä on cd/radiosoitin. Olohuoneessa on varaava takka. Takan lämmityksestä on erilliset ohjeet huoneistokansiossa. Polttopuut löytyvät varastosta. Vaatehuoltoa varten huoneisto on varustettu pesukoneella ja kuivauskaapilla. Varustukseen kuuluvat silityslauta ja -rauta, kuivausteline sekä hiustenkuivaaja.

Huoneistossa on ilmastointi, varaava lattialämmitys ja patterit keittiössä, olohuoneessa ja parvella. Huoneistolle kuuluu autokatospaikka B2 ja yksi lämpöpistoke. Ei lemmikkejä tähän huoneistoon.

Valaistulle hiihtoladulle (kesäisin toimii lenkkeilypolkuna) kulkee latuyhteys aivan huoneiston vierestä. Katinkullan rannasta pääsee Nuasjärven aurinkoladulle (eri pituisia reittejä 10 km saakka). Katinkullan rannassa kota, avoinna hiihtolomien aikana.
 

 

Etäisyydet
Apteekki 400 m Bussiasema 7 km 
Bussipysäkki 400 m Golfkenttä 800 m 
Hiihtolatu 20 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 3,5 km 
Juna-asema 35 km Kauppa 400 m 
Kylpylä /Katinkulta 800 m Laskettelurinne 2 km 
Lentoasema 45 km Naapurinvaara 4 km 
Ravintola 800 m Super Park Vuokatti 1,5 km 
Uimahalli 2 km Vesistö (ranta) 1 km 
Varustetaso
Jääkaappipakastin Kyllä Astiat Kyllä 
Kahvinkeitin Kyllä Leivänpaahdin Kyllä 
Liesi Kyllä Mikroaaltouuni Kyllä 
Pesukone Kyllä Sauna-sähkölämm. Kyllä 
Sähkövatkain Kyllä Televisio Kyllä 
Uuni Kyllä Vedenkeitin Kyllä 
WLAN Kyllä