logo

Majoitushaku

Hermanni mökki / 4 henkilöä

Hermanni-mökki tarjoaa majoitusta rennon kesämökkimäiseen tyyliin. Mökissä on tupakeittiö, makuualkovi parisängyllä ja kerrossänky. WC/suihku ja sauna. Mökin varusteisiin kuuluu tv, radio, sähköuuni/hella, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja astiasto.

Liinavaatteet 15€ ja loppusiivous 60€. Lemmikkieläin maksu 30€/lemmikki.

Vuokatista noin viitisen kilometriä Pohjavaaralle päin sijaitsee Naapurivaaran lomakeskus, joka on aivan Nuasjärven rannalla.
Naapurivaaran lomakeskus on todella monipuolinen majoituskohde.

Tekemisen puute ei Naapurivaaran lomakeskuksessa iske koskaan. Kesäisin voitte vuokrata veneen, kanootin tai kajakin. Kalastus onnistuu helposti ostamalla luvan kahviosta ja hyppäämällä soutuveneeseen. Alueella on myös rantalentopallo-, sulkapallo- ja tikanheittomahdollisuus. Lapsille löytyy oma leikkialue, jossa voi pomppia trampoliinilla, kiikkua tai leikkiä hiekkalaatikolla. Rantakin on lapsiystävällinen. Alueella on veloituksetta asiakkaiden yhteisessä käytössä grillipaikka ja lintujen bongaustorni. Naapurinvaaran Huvikeskuksen tansseihin pääsee bussilla, joka hakee asiakkaita lomakeskuksen pihasta.

Rannassa on vuonna 2011 valmistunut tilausrantasauna. Saunarakennuksen terassilla on lämmin ulkoporeamme, joka sisältyy tilaussaunan iltavuokraan.

Talvisin järvellä on hyvät hiihtomahdollisuudet, voit hiihtää esimerkiksi Vuokattiin ”aurinkolatua” pitkin. Voitte halutessanne vuokrata myös lumikenkiä.

Etäisyydet
Apteekki 4,5 km Bussiasema 12 km 
Bussipysäkki 150 m Golfkenttä 5 km 
Hiihtolatu 100 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 6,6 km 
Juna-asema 30 km Kauppa 4,5 km 
Kylpylä /Katinkulta 5 km Laskettelurinne 5,6 km 
Lentoasema 38 km Naapurinvaara 1 km 
Ravintola 100 m Super Park Vuokatti 6 km 
Uimahalli 6,6 km Vesistö (ranta) 50 m 
Varustetaso
Jääkaappipakastin Kyllä Astiat Kyllä 
CD-soitin Kyllä Kahvinkeitin Kyllä 
Mikroaaltouuni Kyllä Televisio Kyllä 
Uuni Kyllä