logo

Majoitushaku

Aurinkoinen mökki / 6+2 henkilöä

Nuasjärven rannalla sijaitsevaan Aurinkoinen-hirsimökkiin majoittuu jopa 8 henkeä.
Huoneiston alakerrassa on tupakeittiö, levitettävä laveri, makuuhuone kahdelle, wc/suihku sekä sauna. Yläkerta on avoin parvi, josta löytyy vuodepaikat neljälle henkilölle.
Varusteisiin kuuluu tv, radio, takka, vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, sähköuuni/hella, mikro, jääkaappi, kahvinkeitin ja astiasto.
Liinavaatteet 15€/setti ja loppusiivous 60€. Lemmikkieläinmaksu 30€/lemmikki.

Lomakeskus sijaitsee viitisen kilometriä Vuokatista pohjoispuolta Kajaanin suuntaan.

Tekemisen puute ei Naapurivaaran Lomakeskuksessa iske koskaan. Kesäisin voitte vuokrata veneen, kalastus onnistuu helposti ostamalla luvan kahviosta ja hyppäämällä soutuveneeseen. Pihalla on mahdollisuus pelata rantalentopalloa frisbeegolfia, pöytätennistä, sulkapalloa sekä tikkaa. Leikkipaikka lapsille, jossa mm trampoliini, leikkimökki, kiipeilyteline, keinuhevoset, hiekkalaatikko, karuselli sekä narukeinuja. Ranta on lapsiystävällinen.
Aurinkoisina kesäpäivinä mahdollisuus vesileikkeihin jetin perässä vedettävillä välineillä esim. donitsi, alligaattori jne.

Vierainamme pääset helposti luontoon liikkumaan, Lepikon lenkki lähtee pihaltamme ja nousee upealle Naapurinvaaralle, mistä on upat näkymät yli koko Sotkamon.
Kevättalvella yhdyslatu Aurinkoladulle, ja sitä pitkin Vuokattiin (jäälatu, riippuu vuosittain sen hetkisestä lumi- ja jäätilanteesta).

Alueella on veloituksetta asiakkaiden yhteisessä käytössä grillipaikka ja lintujen bongaustorni. Naapurinvaaran Huvikeskuksen tansseihin pääsee bussilla, joka hakee asiakkaita lomakeskuksen pihasta.
 
Viihtyisässä päärakennuksessa on vastaanotto, baari/kahvio A-oikeuksin avoinna päivittäin, kesällä terassi sekä ympärivuotisesti juhlien ja kokousten pitoon soveltuva sali (65 asiakaspaikkaa).  Naapurivaaran Lomakeskus tarjoaa erinomaiset puitteet myös yritys-, kokous- ja koulutustilaisuuksien järjestämiseen, talon oma pitopalvelu järjestää takuulla  maittavat tarjoilut.

Lomakeskukseen voit saapua myös veneellä ja  tulla nauttimaan talon tuotteista ja tunnelmasta. Hiekkarannalla, aivan veden äärellä, on uusi upea tilaussauna, jonka patiolla voi rentoutua kuumavesiporeammeessa.  Aivan veden tuntumassa on myöskin tilauskäytössä oleva perinteinen savusauna.


 

Etäisyydet
Apteekki 4,5 km Bussiasema 12 km 
Bussipysäkki 150 m Golfkenttä 5 km 
Hiihtolatu 100 m Hiihtotunneli /Ensilumen latu /Jäähalli 6,6 km 
Juna-asema 30 km Kauppa 4,5 km 
Kylpylä /Katinkulta 5 km Laskettelurinne 5,6 km 
Lentoasema 38 km Naapurinvaara 1 km 
Ravintola 100 m Super Park Vuokatti 6 km 
Uimahalli 6,6 km Vesistö (ranta) 50 m 
Varustetaso
Jääkaappi Kyllä Astiat Kyllä 
Kahvinkeitin Kyllä Kuivauskaappi Kyllä 
Mikroaaltouuni Kyllä Pesukone Kyllä 
Takka Kyllä Televisio Kyllä 
Uuni Kyllä